2013. október 30., szerda

~ 2.

Tetkók.Szóval most tetkókról lesz szó.Van közöttük olyan -és ez a több- ami tetszik és mivel ez általánosságban bandás ezek között van kettő olyan,amit nem tudok elképzelni senkin.Mivel egyáltalán nem szeretem azokat a bandákat/énekeseket,de majd úgyis meglátjátok,hogy melyik az.Azokkal kezdem,amiket imádok,majd a kettő "nemszeretem" énekesekkel folytatom.

1.:
Ez a kedvencem.A kedvenc bandámé a Green Day-es tetkó teljesen megfogott.21st. Century Breakdown album az ihletője,és Rage & Love-ot mutatja.A kék Rage,és a piros Love,ahogy az alattuk lévő felirat is mutatja.













2.:
A Clandestine ruhabolt logója két csuklón.Ez a tetkó Fall Out Boy-osnak tekinthető,mert Pete Wentz-nek van ugyanilyen,aki ugye az FOB gitárosa.Elfogadnám a tetkót,ez senki előtt nem titok.






3.:
Tankcsapda logó,amit meg is értek miért varrat magára.Mert ugye a Tankcsapda Magyarország legjobb bandája.Vagy cáfolj rá...
















4.:
AC/DC tetkó,ami ugye elég híres banda.Legalább a Highway to hell-t mindenki ismeri,bár sokan többet is.Én a második kategóriába tartozom,mert például még egy szám a Back in Black.Visszatérve a tetkóhoz Angus Young-ot ábrázolja,alatta pedig egy AC/DC felirat látható.







5:
Ez már nem banda logója,ez a tetkó csak úgy megtetszett.Na mindegy is.A koponya alatt egy kés és egy villa x-et alkotva látható.A koponyán egy kuktasapka van.








6.:
Na itt az első,akiket nem szeretek.De mondjuk inkább ők mint a következő szépfiúnak nem nevezhető valaki van.Őket még úgy-ahogy kibírom,de se a zenéjüket nem bírom megnézni,se a kinézetük nem tetszik.Maradok a punk zenekaroknál...











7.:
A második általam utált énekes,akit se nézni,se hallgatni nem bírok.Ki az a hülye,aki ilyet magára tetováltat???2 év múlva már azt se tudja ki lesz...Öhm...na mindegy nem szólom le végül is sokan szeretik.De miért?Valaki segítsen lécci!













Remélem az utolsó kettővel nem bántottam senkit,mert igen azért lehet tisztelni őket.Csak én nem tudom...Tisztelem helyettük a Green Day-t,a Fall Out Boy-t,a Tankcsapdát,az AC/DC-t és a többi punk meg rock -és ezeknek alfajai- bandáknál.
By: Nic84 xx









~ 1.

Itt is az első rész. :) Ebben a kedvenc hajviseleteimet mutatom meg nektek.Vagyis olyan színűek,amiket igazán szeretek :)
1.:

Nekem ez nagyon tetszik,de szerintem sötétebb zölddel jobban nézne ki...









2.:


Ez sem rossz,bár a rövid haj nem nekem való...














3.:

Színátmenetes?Nekem tetszik.Nektek?















4.:

Nem rossz,de magamon nem tudnám elképzelni...
5.:

Húh,ez a kedvencem,jobbat elképzelni nem tudnék :) Punkos,mégis emós és a kettő keveréke nagyon bejön nekem...
6.:

Zöld és kék a két kedvenc színem.Bár nekem ez a haj nagyon nem állna jól,mégis tetszik.

7.:

Full kék az egész lány.A sminket elfogadnám,a piercinget is.A kék haja ami elől már fehérbe megy át engem megfogott.









8.:

Fele lila,fele fekete.Nem is rossz,neki nagyon jól áll.Rajtam kevésbé nézne ki jól...

~ Sziasztok!

Ezen a blogon a kedvenc stílusaimmal (és persze azokkal,amiket nem annyira szeretek) kapcsolatosan lesznek bejegyzések.Nem ígérem,hogy sokszor hozok részt,de amikor csak tudok,megpróbálom.Szóval,visszatérve a blogra,lesznek ruhák, hajviseletek, tetkók,  kiegészítők, nekem szimpatikus blogok,zenék és egyebek.Azért kezdem el ezt a blogot,hogy mások is megértsék azokat a stílusokat amiket szeretek,és azt is,hogy miért.Meg persze azért,hogy megmutassam,melyek azok a stílusok,amiket nem csípek annyira.Persze senkivel nincs bajom.Na nem is pofázok tovább. :) Megcsinálom a blog kinézetét,és meg is írom az első bejegyzést.
  By: Nic84 xx